Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
اخبار حقوقی: برنامه ها و اهداف استاد عبدالله سمامی (یکشنبه, 18 اسفند 1392 16:31)
اخبار حقوقی: اعسار چیست؟ (سه شنبه, 17 بهمن 1391 19:27)
اخبار حقوقی: طی حکمی از سوی مدیرعامل باشگاه استقلال؛ (شنبه, 14 بهمن 1391 21:44)
اخبار حقوقی: بزرگي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان كرد: (شنبه, 07 بهمن 1391 20:23)
گروه وکلای پارسیان را در گوگل محبوب کنید

ماده 25 لایحه وکالت حذف شد

به گفته دکتر افتخار جهرمی در نخستین تحلیف وکلای کانون مرکز در سال 91

ماده 25 لایحه وکالت حذف شد

در دومین مراسم تحلیف کانون وکلای دادگستری مرکز در سال 91 با حضور اعضای هیئت مدیره کانون وکلای مرکز و در حضور لطفی رئیس دادگاه های تجدید نظر استان تهران و درخشان نیا قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در تالار اندیشمندان برگزار شد دکتر افتخار جهرمی از حذف ماده 25 لایحه وکالت خبر داد.

به گزارش کمیسیون روابط عمومی کانون وکلای مرکز در این مراسم که بهمن کشاورز و سیدمحمد جندقی کرمانی پور روسای پیشین کانون وکلای مرکز نیز حضور داشتند، دکتر گودرز افتخار جهرمی رئیس کانون وکلای مرکز با اشاره به لایحه قوه قضائیه درباره وکالت بیشتر مفاد این لایحه به ویژه ماده 25 آن را مغایر استقلال کانون های وکلا دانست و گفت: با حضور اینجانب به نمایندگی از کانون وکلا و با رای اعضای کمیسیون فرعی دولت این ماده حذف شد و امیدوارم با کوشش کانون های وکلا و مساعدت نمایندگان مجلس این لایحه برای حفظ استقلال کانون وکلا هرگز تصویب نشود. دکتر گودرز افتخار جهرمی رئیس کانون وکلای مرکز با تصریح به جایگاه خطیرحرفه وکالت از وکلایی که برای یادکردن سوگند گردآمده بودند خواست تا از انجام هر رفتار خلاف شان وکالت خودداری ورزند. افتخار جهرمی با اشاره به اقداماتی که در ماه های اخیر توسط افرادی علیه کانون وکلای مرکز و اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) انجام شده است، از چنین رفتارهای نادرستی علیه کانون های وکلا و اسکودا انتقاد کرد.

در این برنامه نایب رئیس کانون وکلای مرکز نیز با شادباش و خوش آمدگویی به 241 وکیل جدید کانون مرکز از آن هادرخواست کرد تا با رعایت مقررات در انجام وظیفه وکالتی خود در دفاع از موکلین بکوشند. شاپور منوچهری با بیان این که دفاع وکیل از موکل به منزله پذیرش اقدامات موکل و هم فکر بودن وکیل با موکل نیست گفت: باید به مفاد سوگندی که یاد می کنید پایبند باشید و با دقت و درستی از موکلین خود با استحکام دفاع کنید. چرا که وقتی پرونده موکل را برای دفاع پذیرفته اید باید تمام کوشش خود را برای اجرای قانون و حفظ حقوق وی به انجام برسانید. منوچهری با یادآوری مجازات تخلف از سوگند با وکلای جدید کانون مرکز بر استقلال کانون وکلای دادگستری و حرفه وکالت برای دفاع موثر و قانونی از شهروندان و موکلین تاکید کرد.

همچنین درخشان نیا قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به حضور حقوقدانان و استادان برجسته حقوق در میان مدیران کانون وکلا و اتحادیه کانون ها وکلای دادگستری را واجد عنوان و مفهوم دقیق نخبه دانست و گفت: من در مقام قضایی و ریاست یکی از دادگاه های تهران همواره از لوایح و دیدگاه های وکلا بهره بردم و امیدوارم این رابطه علمی و همکاری برای احقاق حق و دادرسی صحیح ادامه یابد. قائم مقام رئیس کل دادگستری تهران با احترام به انتقاداتی که گاه از سوی وکلا به قضات ابراز می شود بر ضرورت اعمال انصاف و دقت در بیان کاستی ها تاکید کرد و افزود: کمیسیونی در دادگستری تهران برای بررسی کیفیت آرای صادره تشکیل شده است که با ثبت و بررسی آن در سامانه مدیریت پرونده های قضایی، از نتایج آن برای بهبود کیفیت دادرسی و ارتقای خدمات قضایی بهره خواهیم برد. درخشان نیا با اشاره به لزوم یادکردن سوگند برای وکلا، این موضوع را نشان دهنده اهمیت بسیار زیاد حرفه وکالت دانست و وکالت دادگستری را همچون ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس، قضاوت و پزشکی دارای جایگاه والایی توصیف کرد.

در پایان این برنامه وکلای جدید کانون مرکز در حضور هیئت مدیره کانون مرکز و مقامات عالی رتبه قضایی  سوگند یادکردند و از رتبه های یک تا هفت اختبار وکالت با هدایایی تقدیر شد. خانم نصیری رتبه نخست اختبار کانون وکلای مرکز با سپاس از وکیل سرپرست خود علی صابری عضو هیئت مدیره کانون وکلای مرکز، متن سوگند نامه را با 240 وکیل دیگر خواند و سوگندنامه به امضای وکلا رسید.

کمسیون روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز