Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
اخبار حقوقی: برنامه ها و اهداف استاد عبدالله سمامی (یکشنبه, 18 اسفند 1392 16:31)
اخبار حقوقی: اعسار چیست؟ (سه شنبه, 17 بهمن 1391 19:27)
اخبار حقوقی: طی حکمی از سوی مدیرعامل باشگاه استقلال؛ (شنبه, 14 بهمن 1391 21:44)
اخبار حقوقی: بزرگي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان كرد: (شنبه, 07 بهمن 1391 20:23)
گروه وکلای پارسیان را در گوگل محبوب کنید

شرف نمایندگان ، مقتضی حفظ حقوق مردم است

صبح روز شنبه ، ۲۷ آبانماه ۱۳۹۱، هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان طی نشست صبحانه کاری، میزبان سید حمیدرضا طباطبایی نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی بود.

در ابتدای این نشست ، سید مصطفی انوری زاده ضمن خوش آمدگویی به نماینده مردم نائین در خانه ملت، پس از ارائه شرحی مختصر از رخدادهای سالیان اخیر پیرامون وکلا و کانون های وکلای دادگستری در عرصه قانونگزاری ، ضمن دفاع از کلیات و مفاد "طرح جامع وکالت " که در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی اعلام وصول و مورد پیگیری تعدادی از نمایندگان مجلس در دوره نهم نیز واقع شده ، از " لایحه جامع وکالت رسمی" و مواضع نویسندگان آن انتقاد نموده و تصویب احتمالی این لایحه را ناقض استقلال وکیل و استقلال کانون وکلا و همچنین موجب مخدوش شدن حق دفاع و دادرسی عادلانه دانست ، رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان در پایان سخنان خود اظهار داشت : " اتکای مردم و وکلای دادگستری فقط به نمایندگان مجلس است ، وکلای ملت از آنجا که نگاهی جامع در قانونگزاری دارند ، در هر شرایطی نگاهشان به ملت است و در حال حاضر نیز با وجود قضات و حقوقدانان برجسته در مجلس شورای اسلامی کمتر جایی برای نگرانی وجود دارد."

در ادامه نشست ، حسن صرام- نائب رییس کانون وکلای دادگستری اصفهان - چنین اظهار داشت :" در مواضع طراحان لایحه جامع وکالت رسمی ، صحبت از ایجاد نظم و نسق در جامعه وکالت شده است ، در حالیکه به نظر می رسد وکلای دادگستری در حال حاضر هم با داشتن تشکیلات قانونی و منظمی همچون هیئت مدیره انتخابی ، دادسرا و دادگاه انتظامی ، صندوق حمایت ، اداره معاضدت و ... دارای نظامی مدون هستند. طراحان لایحه چنین عنوان داشته اند که در پی برخورد با وکلای ناصالح هستند در حالیکه سازوکارهای تعبیه شده در لایحه مذکور صرفا منجر به مخدوش شدن حق دفاع مردم می شود ، علی ایحال درخواست ما این است که نمایندگان محترم ملت ، مصلحت مردم و حق دفاع ملت و دادرسی عادلانه را مدنظر قرار دهند.

در ادامه نشست ، سید حمیدرضا طباطبایی - نماینده مردم در خانه ملت- ضمن تشریح ترکیب فعلی کمیسیون قضایی مجلس ، چنین اظهار داشت : " برای من روز بسیار خوبی است که در این جمع و جلسه حضور دارم ، در ملاقاتی که با ریاست محترم قوه قضائیه داشتیم ، یکی از مباحث مطروحه ، موضوع " لایحه جامع وکالت رسمی" بود ، نظر ایشان تأکید بر استقلال کانون وکلای دادگستری است البته با وجود نظارت مکفی . لایحه مذکور در حال حاضر در دولت است و نظر ما این است که پس از ارسال لایحه به مجلس موضوع به هیأت کارشناسی مربوطه ارجاع خواهد شد و مطمئناً قانونی که به نفع ملت و کشور است تصویب خواهد شد"

نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس در ادامه ضمن انتقاد از کیفیت فعلی ارتباط کانون های وکلای دادگستری با مجلس ، بر لزوم تقویت و استمرار این ارتباط تأکید نمود و و امکان حضور نمایندگان کانون ها در کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی را فراهم دانست و همچنین خواستار تلاش بیش از پیش کانون های وکلای دادگستری در جهت رفع برخی انتقادات و حساسیت ها شد.

نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت : " شرف نمایندگان ، مقتضی حفظ حقوق مردم است".

شایان ذکر است دیگر حضار در نشست نیز دیدگاه های خود را در خصوص لزوم حفظ استقلال وکیل و کانون های وکلا و تعامل کانون های وکلا با قوه مقننه بیان داشتند.